Információk közgyűlésről

A Kínai Képmedicina Magyarországi Egyesülete 2023. május hó 19-én a 8. közgyűlését tartotta. A 2022. évi KKME Beszámoló elfogadása, valamint az egyesület Új rövid, közép és hosszútávú egyesületi céljainak és az Egyesület víziójának és küldetésének az elfogadása mellett sor került az egyesület vezetőinek tisztújítására is, mivel 2023. júniusában lejár Fuchs Krisztina Éva elnöknek az 5 éves mandátuma.

Az Elnökválasztáson újra Fuchs Krisztina Évát választotta meg a Közgyűlés a KKME Elnökének egyhangú döntéssel. Az Elnökség tagjainak, Czeglédi Istvánnak és Gara Katalin Zsuzsannának is egyhangúan 5 évre meghosszabbította a Közgyűlés a mandátumát.

 

Tisztelt Tagság!

A Kínai Képmedicina Magyarországi Egyesülete 2023. május hó 19-én a 8. közgyűlését tartotta, amelyen az Elnökség az alábbi napirendi pontokról kérte dönteni a Közgyűlést.  

1.                2022. évi számviteli beszámoló elfogadása

2.                Elnökválasztás

3.                Elnökség mandátumának meghosszabbítása

4.                Új rövid, közép és hosszú távú egyesületi célok elfogadása

5.                Az egyesület víziójának és küldetésének elfogadása

6.                Az Egyesület, céljainak és tevékenységeinek módosítására tekintettel az Alapszabály módosítása

7.                Döntés az egyesület közhasznú nyilvántartásba vételének kezdeményezéséről és az ezzel kapcsolatos Alapszabály módosításról

A Közgyűlésen az egyesület 12 szavazásra jogosult tagjából 8 szavazásra jogosult tag vett részt, s ezzel a Közgyűlés határozatképes volt.

A Meghirdetett napirendi pontok közül az 1. -5. napirendi pontokat egyhangúan elfogadta a Közgyűlés és összesen 6 Közgyűlési határozatot hozott. 

A 2022. évi KKME Beszámoló elfogadása, valamint az egyesület Új rövid, közép és hosszútávú egyesületi céljainak és az Egyesület víziójának és küldetésének az elfogadása mellett sor került a Tisztújításra is, mivel 2023. júniusában lejár Fuchs Krisztina Éva 5 éves mandátuma.

Az Elnökválasztáson újra Fuchs Krisztina Évát választotta meg egyhangú döntéssel a Közgyűlés a KKME Elnökének. Czeglédi Istvánnak és Gara Katalin Zsuzsannának, az Elnökség tagjainak is egyhangúan 5 évre meghosszabbította a Közgyűlés a mandátumát.

Az Elnökség nevében köszönöm a bizalmát a Közgyűlésnek! Mindhárman minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a Kínai Képmedicina Magyarországi Egyesületének céljait meg tudjuk valósítani, hogy a tagságot tudjuk szolgálni a munkánkkal. A 8. Közgyűlésünk egyben a megújulás közgyűlése is volt! Az elmúlt 5 évben az egyesület alapjait raktuk le. Most pedig az elfogadott új-régi célok jövőbeli eléréséhez várjuk a tagság támogatását, aktív segítségét is!

A 6.és 7. napirendi pontokról sajnos nem tudtunk dönteni a Közgyűlésen, mert az Alapszabály céljainak módosításához 9 fő jelenlétére és szavazatára lett volna szükség.  Ezek elfogadásához külön ülés tartása nélküli döntéshozatalt kezdeményezett az Elnökség 2023.05.29. és 06.05. között.

Köszönöm a Tagoknak a közgyűlésen való részvételt!

 

Verőce, 2023.05. 30. 

 

Üdvözlettel: Fuchs Krisztina Éva

KKME elnök